24016
Book
In basket
Uwolnij się od poczucia winy i zacznij na nowo cieszyć się tym, co jesz. Cała prawda o soli, cukrze, tłuszczu, węglowodanach... i modnym ostatnio glutenie. Nareszcie rozprawisz się z żywieniowymi demonami współczesnego świata. Ta wywrotowa książka dziennikarza naukowego obala mity, które zdominowały amerykański styl odżywiania, i pokazuje czytelnikom, jak uwolnić się od poczucia winy i na nowo pokochać jedzenie. Z pewnością rozbudzi kontrowersje wokół naszej obsesji na temat prawidłowego odżywiania.
Availability:
Wypożyczalnia Osjaków
There are copies available to loan: sygn. 61 (1 egz.)
Notes:
Tyt. oryg.: Gluten lie and other myths about what you eat
General note
Tyt. oryg.: "The gluten lie and other myths about what you eat" 2015.
Bibliography, etc. note
Bibliogr. s. 237-266. Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again